Despre noi

Centrul de recuperare medicala Perfekt Recovery este alcatuit dintr-o echipa de kinetoterapeuti si terapeuti experimentati si profesionisti, cu expertiza ce acopera vastele arii ale recuperarii medicale.

De-a lungul anilor, studiile de specialitate au dovedit importanta impactului mediului de recuperare asupra reusitelor pacientilor astfel ca, incercam mereu sa oferim o experienta completa fiecaruia dintre voi.

Pornim pe drumul recuperarii fizice ca o echipa, intr-un efort sustinut si cu o schema de recuperare ideala pentru nevoile fiecarui pacient. Relatia terapeut-pacient este bazata pe incredere reciproca si rabdare. Ajungem la rezultatele asteptate datorita profesionalismului si atentiei la detalii care ne caracterizeaza.

Suntem convinsi ca este mai bine sa previi decat sa tratezi insa, uneori, in urma unor accidente sau interventii, ori a varstei inainte sau a unei conditii speciale, ai nevoie de terapeutul potrivit pentru tine si de planul corect care sa te ajute sa atingi o recuperare completa. Stim ca perioada de recuperare poate fi dificila atat din punct de vedere fizic cat si psihic, asa ca suntem instruiti sa fim atenti la nevoile tale, deschisi si flexibili, astfel incat recuperarea fizica sa fie o tinta ce nu pare imposibil de atins.